امروز
گروه خبري : هرمزگان در فضای مجازی
تاريخ انتشار : 1401/11/22 - 19:08
كد :4208

فولاد هرمزگان میزبان جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید

خبر هرمزگان- گروه بازرگانی- ششصد و پنجاهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان به میزبانی شرکت فولاد هرمزگان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، ششصد و پنجاهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان با محوریت برطرف شدن مشکلات صنایع بزرگ به میزبانی فولاد هرمزگان و با حضور نماینده بندرعباس در مجلس، معاون حقوق و پارلمانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع و مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی، برگزار شد.

در این جلسه با توجه به مشکلات صنایع استان هرمزگان به ویژه تامین گاز، راهکارهای رفع موانع تولید به ویژه انرژی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و حاجی حسینی به عنوان نماینده وزارت صمت قول مساعد در خصوص رسیدگی به این مشکلات و برطرف کردن آن‌ها را داد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان: تنها دغدغه ما رفع کمبود انرژی است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از حمایت‌های نمایندگان مجلس و مسئولان استان به ویژه رئیس سازمان صمت استان هرمزگان تقدیر کرد و گفت: شرکت فولاد هرمزگان عملیات اجرایی حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان طرح‌های توسعه‌ای را آغاز کرده است. بهره‌برداری از این طرح‌ها می‌تواند تحول عظیمی را در استان هرمزگان و صنعت فولاد ایجاد نماید.

عطاالله معروفخانی افزود: استان هرمزگان هم‌اکنون سومین استان تولیدکننده فولاد در کشور است و با بهره‌برداری از طرح‌های فولاد هرمزگان به قطب دوم تولید فولاد تبدیل خواهد شد. ضمن اینکه شاهد اشتغال‌زایی دوهزار نفری فولاد هرمزگان در طرح‌های توسعه خواهیم بود. تلاشگران فولاد هرمزگان علی‌رغم همه توطئه‌های دشمنان، شبانه‌روز به تولید پرداختند و توانستند رکوردهای تولید را یکی پس از دیگری جابه‌جا کنند.

وی تاکید کرد: ثبت رکوردهای متعدد فولاد هرمزگان در سطح کشور بی‌نظیر است و بیشترین ثبت رکورد تولید متعلق به فولاد هرمزگان است. این مهم در شرایطی به دست آمد که در تابستان با قطعی برق و در زمستان با قطعی گاز مواجه هستیم. در شرایط کنونی گاز قطع است و با حداقل ظرفیت مشغول به تولید هستیم. استان هرمزگان مصرف ناچیزی از گاز کشور دارد. انتظار داریم بخشی از گاز شهری به صنعت استان هرمزگان اختصاص یابد و مشکل کمبود گاز فولاد هرمزگان برطرف شود.

رئیس سازمان صمت استان هرمزگان: انتظار تخصیص گاز به صنایع بزرگ استان را داریم

رئیس سازمان صمت استان هرمزگان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان گفت: خوشبختانه صنایع بزرگ استان هرمزگان بدون وقفه فعالیت می‌کنند و همه این صنایع علی‌رغم همه محدودیت‌ها تلاش خود را برای روشن نگاه داشتن خط تولید کرده‌اند. به طور مثال در 10 ماه سال گذشته 18 میلیون تن تولید صنعتی استان بود اما امسال این میزان به 21 میلیون تن افزایش پیدا کرده است. امیدوار هستیم چالش‌های موجود به ویژه در زمینه تامین انرژی برطرف شود.

خلیل قاسمی افزود: از دولت تقاضا داریم شرکت‌هایی که در زمینه تامین انرژی سرمایه‌گذاری می‌کنند، بر اساس تعهد دولت با کمبود برق مواجه نشوند و بتوانند از مشوق‌ها استفاده کنند. تقاضای دیگر این است که سقف سهمیه گاز استان‌ها در اختیار همان استان قرار گیرد. ناگفته نماند که در بحث برق و گاز، دولت به صورت ملی تصمیم می‌گیرد و لازم است که استان‌های دیگر نیز به صرفه‌جویی در مصرف انرژی پایبند باشند تا انرژی به صنایع کشور برسد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صمت در جلسه رفع موانع تولید استان هرمزگان: رشد تولید فولاد با وجود محدودیت‌های انرژی

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه رفع موانع تولید استان هرمزگان با اشاره به زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی تولیدکنندگان برای رفع مشکلات جامعه از منظر اشتغال‌زایی و مسئولیت‌های اجتماعی، تصریح کرد: به کسب رکوردهای تولیدکنندگان در کشور افتخار می‌کنیم و همه مردم را در آن سهیم می دانیم. رشد صنعتی کشور در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 5.2 درصد بوده است و این مهم نشان می‌دهد که تولیدکنندگان به وظایف خود به خوبی عمل کردند.

حاجی حسینی نتایج به دست را نتیجه درایت و مدیریت صحیح دانست و گفت: مطابق با آمارهای جهانی، تولید فولاد در دنیا طی سال 2022 حدود 4.2 درصد کاهش یافته است اما در مقابل این رشد منفی جهانی، تولید فولاد در کشورمان طی این سال، رشد 8 درصدی را نسبت به سال گذشته تجربه مرده و به بیشاز 30 میلیون تن رسید. وی تصریح کرد: این دستاورد با همه محدودیت‌های داخلی و بین‌المللی به دست آمده است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صمت با اشاره به اینکه توزیع گاز در کشور از سوی وزارتخانه‌های مربوطه از هیچ الگوی مشخصی پیروی نمی‌کند و تمام کشور را به صورت یکپارچه و شبکه می‌بینند، اظهار کرد: شرکت‌های گاز استان‌ها مسئولیت را در توزیع گاز از خود سلب و به مرکز واگذار کردند و این اتفاق باعث ایجاد عدم توازن در توزیع گاز در کشور می‌شود.

متاسفانه با این رویکرد، حتی برخی تولیدکنندگان ناچار به تعطیلی‌های طولانی‌مدت شدند. با این حال آن تولیدکنندگانی هم که تعطیل نشدند، کمبود انرژی به تولید آن‌ها ضربه زده است. امیدوار هستیم با مدیریت صحیح این حوزه، رویکردهای نادرست در حوزه صنعت در سال‌های قبل به ویژه در زمینه تامین توزیع انرژی اصلاح شود. ضمن اینکه مکان‌یابی توسعه‌های فولادی جدید از مرکز و مناطق کم‌آب به سمت سواحل و کنار آب رود.

حاجی حسینی در ادامه گفت: طرح آمایش سرزمینی به ایمیدرو و ایدرو از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت سپرده شده است. سرمایه‌گذاری‌های جدید در زمینه فولاد باید هدفمند و با دقت باشند تا در آینده با مشکلات کنونی مواجه نشویم. وی تاکید کرد: به سال‌های آینده در رشد تولید صنعت و معدن بسیار امیدوار هستیم.

احمد مرادی: فولاد هرمزگان منشا خدمات بزرگی برای استان هرمزگان بوده است

نماینده مردم بندرعباس در شورای اسلامی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، با اشاره به تلاش‌های فولاد هرمزگان در عرصه تولید، گفت: دستاوردهای تولیدکنندگان به سادگی حاصل نمی‌شود. این دستاوردها در شرایط سخت آب و هوایی با وفاق و همدلی نتیجه شیرینی داده است. نگاه دولت نیز به مسئله تولید و به ویژه رفع چالش‌های آن ستودنی است و پس از اینکه چالش‌ها را برای وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح کردیم، بلافاصله معاون پارلمانی وزارت صمت مامور رسیدگی به این مشکلات شدند و این نگاه و سرعت عمل قابل ستایش است.

مرادی افزود: اگر صحبت از رفع مشکلات کارخانه‌های بزرگی همچون فولاد هرمزگان و آلومینیوم المهدی می‌کنیم، این مهم دغدغه چندین هزار نفر کارگر در حال کار در این مجموعه‌‎ها به صورت مستقیم و ده‌ها برابر به صورت غیر مستقیم است. حضور مدیران وزارت صمت در کارخانه‌ها برای پیگیری مشکلات تولیدکنندگان باعث دلگرمی تولیدکنندگان خواهد بود.

مرادی با اشاره به نگاه مسئولانه فولاد هرمزگان برای حل مشکلات منطقه‌ای، خاطرنشان کرد: مطالبات و انتظارات جامعه از تولیدکنندگان بزرگ برای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی بالا است. خوشبختانه فولاد هرمزگان توجه لازم را به اشتغال‌زایی و مسئولیت‌های اجتماعی داشته است. این یعنی در کنار تولید، نگاه مسئولیت‌پذیر این شرکت، جامعه را راضی کرده و منشا خدمات بزرگی برای استان هرمزگان بوده است.این شرکت توانست نشاط را در جامعه ایجاد کند. فولاد هرمزگان در وقایعی همچون زلزله، شیوع کرونا، آموزش و پرورش و به ویژه حوزه ورزش توانست در استان هرمزگان باعث نشاط و راضی کردن جامعه شود. همواره در کنار مدیران به دنبال رفع مشکلات هستیم و تنها دغدغه نمایندگان این است که از چنین شرکت‌هایی از سوی دولتمردان حمایت به عمل آید.

در پایان این جلسه، حضار از خطوط تولید شرکت فولاد هرمزگان بازدید کردند و با توانایی‌های این شرکت در تولید محصولات ویژه آشنا شدند.

 
 

 
 با پیوستن به کانال جدید،همچنان با ما همراه باشید.
در کانال جدید می توانید اخبار، انتقادات و پیشنهادهای خود را برای شورای سردبیری خبرهرمزگان ارسال نمایید.
لینک پیوستن به کانال جدید خبر هرمزگان:
 
نظرات كاربران :
 
 
آخرین اخبار
رانندگان جاده بندرعباس هدف جریمه پهباد قرار می گیرند سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی بانوی تاثیرگذار سلامت هرمزگان معرفی شد آتش‌بازی چهارشنبه‌سوری و پنج مصدوم در هرمزگان تندیس سه‌ ستاره اجلاس ۱۰۰ واحد مشتری‌مدار به فولاد هرمزگان رسید هشدار سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی: هرمزگان به موج جدید کرونا نزدیک شده است/ ۶ شهرستان در وضعیت زرد سفر وزیر راه به هرمزگان و لزوم توجه به قتلگاه جاده ای/ 31 فوتی در یک هفته ۲۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق و لندکروز در آب‌های هرمزگان کشف شد پرده دری برای رای در شورای بی خبر از شهر فولاد هرمزگان بازی اول پلی اف خود را با پیروزی پشت سر گذاشت انفجار مخزن آمونیاک در بندرعباس/ شش نفر راهی بیمارستان شدند شتر جان راننده تویوتا را گرفت/ هشدار دادستان: ذبح شترهای سرگردان هشدار معاون وزیر بهداشت: ۱۵ درصد زنان هرمزگانی قلیانی هستند کشف سکه‌های تاریخی در فرودگاه بندرعباس دو کشته و ۴ زخمی در تصادف جاده گچین سارقان خانه‌های بندرعباس در بهبهان دستگیر شدند انجام اولین پرواز "یزد ایر" / انتظار هرمزگان هفت ساله شد جاده های هرمزگان و تراژدی حوادث مرگبار؛ ۵۳ تصادف در سه روز پشه آئدس در سه شهر هرمزگان شناسایی ۱۲۸۹ بیمار آلوده به اچ آی وی (ایدز) در هرمزگان آغاز احداث کارخانه کانتینرسازی خاورمیانه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس یک مادر و سه فرزندش در تصادف جاده بندرلنگه جان باختند فولاد هرمزگان میزبان جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید انفجار خودرو در جایگاه سی ان جی بندرعباس یک قربانی گرفت آغاز ساخت مدرسه 12 کلاسه فولاد هرمزگان بیماری سرخک به جاسک رسید گرما به هرمزگان رسید هرمزگان بر بام فوتسال دانش آموزی کشور ایستاد بازداشت دو قاچاقچی مواد مخدر با 274 کیلو حشیش در هرمزگان کدام مدیران هرمزگان از استاندار کارت قرمز گرفته اند کرونا پس از دو ماه در هرمزگان قربانی گرفت شکاف آماری اشتغال در هرمزگان/ اختلاف نظر شدید نماینده استان با مدیر دولتی مرادی: انتصاب سرپرست شیلات هرمزگان را دهن کجی می دانم دو گزارش تکان دهنده از قشم در یک روز/ دختران گرسنه کُنار سیاه قشم و تخلف 1500میلیاردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد فولاد هرمزگان بنگاه نمونه اقتصادی در حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان مدیر بحران استانداری هرمزگان: بارش باران در هرمزگان خسارتی نداشت/ کشاورزان مراقب سرمازدگی محصولاتشان باشند فروش ۴۷۰ کیلوگرم زعفران در بندرعباس؛ مزایده یا مناقصه آخر هفته سرد در انتظار هرمزگانی ها معاون فولاد هرمزگان: بومی‌سازی خودکفایی صنعتی را به دنبال دارد معروفخانی: فولاد هرمزگان به قطب بزرگ صنعت فولاد کشور تبدیل می شود برداشت نارنگی از شش هزار هکتار باغ‌های هرمزگان بیان دلیل فقر و بیکاری مردم هرمزگان توسط نماینده همدان روستای سلخ رکوردار بیشترین میزان بارندگی ها در قشم تولید «تختال» در فولاد هرمزگان هفت درصد افزایش یافت رئیس هیئت‌مدیره شرکت فولاد هرمزگان: فولاد هرمزگان با رکوردشکنی‌های پیاپی به بلوغ کامل رسیده است پشه آئدس تبرئه شد مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان: یازده سال افتخارآفرینی برای اعتلای نام ایران داشته ایم سخنگوی قوه قضاییه: عامل تیراندازی به دختر ۱۲ ساله بستکی در بازداشت است جاده سیاهو دوباره حادثه آفرید واژگونی اتوبوس در بندرعباس جان دو نفر را گرفت دستور ویژه فرمانده کل انتظامی برای رسیدگی به پرونده فوت دختر اهل بستک مشاهده آرشیو
  • پر بازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
تمامي حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به خبر هرمزگان است و استفاده از مطالب، با ذکر منبع بلامانع است.