
سرهنگ مهدی نیکبخت یادآور شد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون فقط در یک مقطع (ابتدای آذر تا ۶دی) ابلاغ و دستور ویژه برای برقراری محدودیت تردد و منع ورود خودروهای غیربومی داشتیم که در این مدت ۱۲هزار خودرو برگردانده شد و ۲۵ هزار دستگاه خودرو توسط دوربین های کنترل جاده ای هر یک به مبلغ ۱۰ میلیون ریال جریمه شدند.
۲۵۴ نفر در تصادفات جاده ای جان باختند
فرمانده پلیس راه هرمزگان گفت از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، ۲۵۴ نفر در تصادفات جاده ای استان جان باختند که در مقایسه با ۳۰۰ نفر فوتی های مدت مشابه پارسال، ۲۳ درصد کاهش داشته است.
وی تعداد مجروحان حوادث جاده ای در همین مدت را یکهزار و ۳۷۸ نفر نفر اعلام کرد که در مقایسه با یکهزار و ۹۱۱ مجروح تصادفات جاده ای از ابتدای پارسال تا پایان دی ماه ۹۸ حدود ۲۸ درصد کمتر شده است.
پژو ۴۰۵ رتبه اول تصادف در هرمزگان
وی ادامه داد: سهم خودروهای سواری در تصادفات جاده ای استان ۶۲ درصد است که بیشترین تصادف متعلق به انواع مدل های پژو و پراید است و پژوی ۴۰۵ نیز رتبه اول خودروهای تصادفی را به خود اختصاص داده است.
سهم تقصیر سازمان ها در هر تصادف محاسبه می شود
فرمانده پلیس راه هرمزگان اظهار داشت: در هر تصادف سهم احتمالی دستگاه های اجرایی و خدماتی در بروز تصادف نیز محاسبه می شود که از ابتدای امسال تا پایان دی ماه در ۲۹ تصادف منجر به فوت یا مجروح شدن مردم، دستگاه های اجرایی و خدمات رسان یا پیمانکاران آنها مقصر بوده اند که راهداری و حمل و نقل جاده ای با ۲۳ مورد، بیشترین درصد تقصیر بین دستگاه های دولتی را داشته است.
فقط جاده های هرمزگان آبنما دارند
سرهنگ نیکبخت با اشاره به عوامل جاده ای موثر در بروز تصادف تصریح کرد: آبنماها می توانند یکی از عوامل خطرآفرین سوانح جاده ای باشند و در بسیاری از نقاط به جای احداث پل از آبنما استفاده می شود که جز در هرمزگان در نقاط دیگر کشور دیده نمی شود.
(آبنما نوعی تقاطع همسطح راه با رودخانه یا جریان سیلاب است که آب از روی آن جریان پیدا می کند.)
این مسئوول انتظامی در پاسخ به پرسشی درباره میزان جریمه رانندگان متخلف گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه رانندگان متخلف ۲۸ میلیارد ریال جریمه شده اند./ ایرنا |