
سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان از واحدهای صنفی متقاضی دریافت سهمیه روغن خواسته است در سامانه سامانه جامع تجارت به نشانی اینترنت ntsw.ir نام نویسی کنند
محمدی، یکی از خواربارفروشان بندرعباسی در گفت و گو با ایسنا:
▪️متأسفانه علی رغم وعده های مسئولین با مشکل کمبود روغن مایع مواجه هستیم.
▪️با هزار زحمت در سامانه مورد تأیید سازمان صمت ثبت نام و پس از آن سهمیه دو تا سه کارتن تعلق می گیرد، همین مقدار در موقع عرضه در کمتر از یک تا دو ساعت به پایان می رسد و با این مقدار نمی توان مقدار تقاضا شهروندان را مدیریت کرد.
▪️مجبور هستیم روغن خارجی بیاوریم که با توجه به هزینه سنگین آن استقبالی از سوی مسئولین صورت نمی گیرد، برخی از شرکت های توزیع نیز برای اعطا سهمیه روغن اختصاصی ما را مجبور به خرید اقلامی همچون شیر، رب گوجه فرنگی، ماست و ... می کنند.
نیاز استان هرمزگان به روغن نباتی به طور متوسط ماهانه ۲۵۰۰ تُن است و هر هرمزگانی به طور میانگین سالانه ۱۶ لیتر روغن مصرف میکند.
🔻عباسی، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در گفت و گو با ایسنا:
▪️سهمیه که تقریبأ روزانه در سطح استان توزیع می شود ۸۰ تا ۱۰۰ تن است که تمامی واحدهای خواربارفروشی ها که در سامانه جامع تجارت اقدام به نام نویسی کرده اند، میتوانند این سهمیه را از عمده فروشان دریافت کنند.
▪️سهمیه ها براساس نیازهر منطقه تأمین و تعلق می گیرد، اگر تمامی واحدهای صنفی هر منطقه فعال باشند مشکلی در تأمین روغن نداریم.
▪️کمتر از یک ماه نیز توزیع روغن در استان هرمزگان ساماندهی می شود، شهروندان در صورت تخلف در گرانفروشی یا کمبود روغ در هر منطقه می توانند موضوع را از طریق شماره ۱۲۴ به اطلاع سازمان صمت برسانند/ایسنا
خبر هرمزگان: نکته ای که در اخبار وسخنان رسمی مسولان وجود دارد، توجه نکردن به نیاز مردم و بازی با کلمات است.
مدیران دولتی از خودکفایی هرمزگان در تولید روغن صحبت می کند اما روغنی که در فروشگاه ها دیده می شود، روغن سالاد است در حالی که مهمترین مصرف و نیاز مردم روغن سرخ کردنی است که مسوولان به آن اشاره ای نمی کنند.
تیتر از: خبر هرمزگان |