
سرهنگ علی اصغر افتخاری گفت: با مراجعه یکی از شهروندان بندرعباسی و طرح شکایتی با موضوع کلاهبرداری، پرونده اولیه تشکیل و برای پیگیری در اختیار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی در تشریح این خبر افزود: مالباخته در ابتدا آگهی با موضوع فروش یک دستگاه تلفن همراه در یک سایت خرید و فروش کالای دسته دوم درج و پس از مدتی فردی ناشناس با وی تماس گرفته و جهت خرید این کالا توافق میکند.
وی بیان داشت: شاکی در محل قرار حاضر شده و متهم پس از تحویل کالا وجه را به ظاهر به صورت اینترنتی با استفاده از نرم افزارهای انتقال وجه بانکی پرداخت کرده و در آخر با نشان دادن یک پیامک ویرایش شده این گونه وانمود میکند که پول را به حساب مالباخته واریز کرده است.
رییس پلیس فتای هرمزگان اظهار داشت: مالباخته غافل از اینکه ممکن است خریدار وجه را واریز نکرده باشد، بدون دریافت موجودی و یا بررسی پیامک بانکی، کالا را با تمامی وسایل جانبی به نامبرده تحویل داده و پس از رسیدن به منزل متوجه کلاهبرداری شده است.
افتخاری گفت: کارشناسان پلیس فتا پس از جمع آوری مستندات با استفاده از شیوههای تخصصی و پلیسی با هماهنگی مقام قضایی متهم را در محل سکونت خود در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.
وی بیان داشت: متهم با رصد سایتهای خرید و فروش اجناس دسته دوم با فروشندگان قرار حضوری گذاشته و با این روش از آنان کلاهبرداری میکرد که تاکنون در طی سیر مراحل این پرونده 19 فقره شکایت به ثبت رسیده که نامبرده به 15 فقره اعتراف کرده است.
سرهنگ افتخاری گفت: با توجه به دستگیری این کلاهبردار و احتمال وجود کلاهبرداری از این قبیل، چنانچه شهروندان با موضوع مشابه برخورد داشته اند به مرکز پلیس فتا استان هرمزگان مراجعه کنند.
وی تاکیدکرد: شهروندان باید مطلع باشند که خدمات پیام کوتاه بانکی حساب خود را فعال نمایند و هنگام خرید و فروش هرگونه کالایی از موجودی حساب خود مطمئن شوند. |